Ändrade planer

Dagen blev inte riktigt som tänkt... ovanligt=S Blev ingen städning.... Alla tre däckade i sängen igen... Heeelt sjukt sleten! Iaf så fick vi prioritera att gå en runda till Ica för att införskaffa sig litta mysmat inför kvällen, massa godis o chips=) MUMMMS!!! Jag har ju inte så stor aptit nu efter förlossningen, måste börja äta lite mer enligt bm, så ikväll ska jag jävlari kränga=)

Sen fick vi lite besök ikväll av morfar Stefan o Anita=) Leego fick en jättefin overall och två mössor=) Mamma, Pappa o Leego blev jätteglada!



Våra mat och sovtider har inte varit riktigt som de ska idag... Vilket märktes på Leego... För första gången va hon riktigt ledsen ikväll... Väldigt förvånade va vi... det resulterade lite senare av två riktiga fontänspyor =( Stackaren har aldrig spytt riktigt innan, bara lite småuppstötningar, så hon va ju helt förstörd! Tror hon hade väldigt magont innan. Så kvällen slutade med ett skönt bad för Leego och en skön dusch för nerspydda mamma. Sen åkte pappa o Anita hem för att se på film och vår lilla familj förflyttade oss upp i sängen för mystid framför tvn=)

Nu ligger underbara bebis o sover i vagnen och vi tittar på "Pappas flicka" och snart e det dax för att gå ner i källaren och hänga upp tvätt (va tvungen och tvätta nerspydda handdukar och amningstrasor)



Imorgon blir det Kristianstad vid middagstid för lite fika me underbara Linda och Jacob, sen blir det middag o mys hos mamma och Lennart=)

Kommentarer
Postat av: Madeleinius

Va söt hon är, grattis :)

Sån body har ja köpt till min bebis också :)

2010-09-10 @ 22:48:55
URL: http://beppii.blogg.se/
Postat av: Linda

Men vilken fin body =) Vem har hon fått den av????? ;)

Ja det ska bli kul att träffa er i morgon finaste kusin =)

2010-09-10 @ 23:34:24
URL: http://jacob070527.blogg.se/
Postat av: Frida

vilken super söt overall som lilltjen fick =). Städ kan man skjuta på=)

2010-09-11 @ 15:06:30
URL: http://friddaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback