....


Sigge vs Leego....

Man kan ju inte säga annat än att kusinerna e lika varandra!




Leego?






Sigge?


Kom pecis på att jag har glömt äta frukost...

20100930413 (MMS)

Kom pecis på att jag har glömt äta frukost.... Så nu blir det fruktsallad, banan-nektarin-vindruvor, mums! Sessan sover igen så det passar ju perfekt! Vilket underbart väder!! Molnfritt, soligt, helt underbart! Man kan ju inte annat än att vara på toppen humör<3


Nu har sessan vaknat och har även hunnit ä...

20100930406 (MMS)

Nu har sessan vaknat och har även hunnit äta sitt morgonmål=) Nu står mys på listan så hoppas jag på att jag lyckas somna om lite=)


morgonstund...

Ja, då sitter man nere i soffan och dricker sitt morgonkaffe och proviva i sin ensamhet. Rätt skönt dock att Leego sover kvar uppe i sängen=) Inte lika skönt e att babe e på väg till jobb nu... Dock e det helg när han kommer hem=)

En sak    3 JÄVLA GRADER UTE BARA!!!!   Vädergudarna glömde visst hösten och gav oss vinter direkt! Får väl ta fram vinterkappan till helgen om det fortsätter så här.... =S Men i vår familj tycker vi faktiskt om kylan... ger en anledning till att sitta inne och mysa med massa ljus tända=) Och så tycker jag faktiskt om, eller älskar faktiskt, vinter! När man kan ha massor me tjocka kläder på sig och stövla och raggsockar, hela fallefrullan!!! VINTER, DU ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN, ÄVEN OM DU KOMMER LITE TIDIGT I ÅR=



Har föresten färgat håret nu=) Blev mörkbrun, me love!


Funderar på att passa på att städa nu.... ...

20100929394 (MMS)

Funderar på att passa på att städa nu.... Leego sitter framför tvn och pratar och skrattar hela tiden, roar sig själv=) Jippi! Det konstiga e att det e 7e himlen hon titta på... Och nu börjar biggest looser och hon skrattar ännu mer... Hoppas hon ändrar serie smak me åren...


Nu e sessan redo att göra hörby..... Lite ...

20100929388 (MMS)

Nu e sessan redo att göra hörby..... Lite mat först föresten låter det som=)


Sessan sover gott i sin vagn och jag e ski...

20100928382 (MMS)

Sessan sover gott i sin vagn och jag e skittrött o vill gå upp o lägga mig, dock kommer hon vakna då...=S Får väl vänta en stund till=( Glömde infomera om bm besöket... Våran "lilla" prinsessa har passerat 5kg gränsen nu.... 5020g närmre bestämt, ett litet matvrak me andra ord=) Vet inte riktigt vad morgondagen har att erbjuda, hoppas på lika underbart väder som idag så vi kan ut på underbar höstpromenad igen=)


Måttligt glad nu! Tog på mig kläder för at...

20100928374 (MMS)

Måttligt glad nu! Tog på mig kläder för att ta en promenad till affären, tog ett par jeans, som jag hade på mig förra veckan... Dock fick jag ha skärp på mig då för jag inte kunde knäppa knapparna... Idag, 26 dagar efter förlossningen, kan jag knäppa mina gamla jeans! Helt underbart! Visserligen sitter de lite tajtare än innan, men whatever! De går att knäppa! Längtar tills mina andra byxor me passar=)


Efter att ha sagt hejdå till pappa och äti...

20100928365 (MMS)

Efter att ha sagt hejdå till pappa och ätit frukost ska vi försöka få lite mer sömn innan det blir promenad till ica=) Ska försöka hinna me en lite större bloggning senare idag=)


Lite morgonmys efter frukosten=) Idag e ja...

20100926352 (MMS)

Lite morgonmys efter frukosten=) Idag e jag riktigt utvilad=) Har sovit riktigt skönt i natt! Helt underbart! Om någon timme bär det av till tomelilla o bo ohlsson för fler inköp av svenska gamla serier=) Vilken undebar hobby vi har... Kolla på seriemaraton=) Helt underbart me söndag! Hoppas det blir regn! Invigde föresten biorummet igår, helt perfekt e det! Så det blev pizza o filmer där igår=) Nu ska vi mysa lite mer så sessan somnar så vi kan äta frukost i lugn och ro sen=)


Sitter vi hos barnmorskan och väntar... Tr...

20100924340 (MMS)

Sitter vi hos barnmorskan och väntar... Tror hon har växt mycke sista veckan=) återstår att se! Sen ikväll blir det kristianstad igen för middag o träffa faster=)


Sitter föresten och myser me vin och ost m...

20100923339 (MMS)

Sitter föresten och myser me vin och ost med världens underbaraste människa! Han gör mig så lycklig, älskar honom (och så klart Leego) över allt annat! Han har verkligen gjort mig till en lyckligare människa! Älskar dig babe!


Har varit på mysbesök hos min underbara sy...

20100923338 (MMS)

Har varit på mysbesök hos min underbara syster o systerson idag=) Gud va stor lilla Sigge har blivit! Så roligt det va att se Sigge me Leego, han skulle hjälpa hemme hela tiden, och klappa och hålla o mysa, så gulligt! Han har nu börjat lära henne hur saker fungerar, tex nallen på bilden. Dessutom fick hon låna hans napp.... Dock fick vi avbryta innan han tryckte in den i munnen på henne=) Stackarn blev ledsen när vi åkte hem, han tog sina skor och ville följa me Leego hem, men det gick ju inte, så han sprang efter bilen och grät ist.... Helt underbar e han! Älskar min underbara familj och hela mitt liv, kan inte förstå att man kan få vara så här lycklig!


Jag e heeelt slut denna morgon! Nu har bab...

20100923328 (MMS)

Jag e heeelt slut denna morgon! Nu har babe stuckit till jobb, för sista gången btw I LOVE, o jag ska sova ett par timmar till nu... Tänkte att Leego skulle lära sig att man ska somna i sin egen säng och inte hos mamma... Det tyckte inte Leego... Gick bra igårkväll men efter nattamaten gick det inte så bra... Inte för att hon skrek, utan ännuvärre, hon bara låg och gnällde i typ en timme, sen gav jag upp... Så timmar man sovit i natt går att räkna på en hand även hos en människa som har tappat ett par fingrar.... 


Kom föresten ännu en liten flicka till världen inatt=) Snacka om babyboom på flickor=) Nu ska jag snoka runt lite pä bloggar och sen sussa sött!


Nu sover sessan sött efter en lång dag, in...

20100922321 (MMS)

Nu sover sessan sött efter en lång dag, ingen sömn mellan halv tio och halv fyra, så sen när Hanna åkte hem däckade snäckan snabbt,vaknade vid åtta för mat och somnade om igen... Helt utmattad. I morgon blir det ica kvantum för mig o sessan för o handla lite helgmys mat för kvällen, sen blir det långhelg för Leego, babe och mig <3


Nu sitter Hanna o myser me bebbe! Farmor o...

20100922315 (MMS)

Nu sitter Hanna o myser me bebbe! Farmor o Erik va på besök tidigare me massa paket o frukost=) Hanna berättade precis att hon ska gifta sig.... Me Kicken... Från The Poodels.... Hahahaha!


Ligger i sängen och funderar på om man s...

Ligger i sängen och funderar på om man skulle gå upp o baka en liten kladdkaka nu när bebbe sover.... Pallar dock inte.... Så sjukt seg idag. Men det hade ju varit gott me lite fika, känns ändå inte som man e så sugen på kladdkaka.... Kanske ska in till grannen o palla äpplen o göra äppelpaj ist... I vilket fall som måste jag gå upp, men det orkar jag inte så jag avaktar=) Hanna kommer vid elva så vi kan mysa i sängen en bra stund till! I love mysa i sängen!!


Vår lilla sessa har nu lärt sig att vända ...

20100921312 (MMS)

Vår lilla sessa har nu lärt sig att vända sig från mage till rygg! Hon e så duktig!


Usch!!!

Nu har jag ätit min första frukost/lunch sen leego föddes... Har ingen vidare aptit... Dock blev jag sketans hungrig så jag kokade lite pasta precis... Nu förstår jag varför jag inte har någon aptit, FY FAN vad illa jag mår nu... Får försöka sova lite o se om det försvinner... Leego sover nu o drömmer VÄLDIGT mycke och är VÄLDIGT högljud, men jag hoppas jag kan somna...

Längtar tills babe kommer hem, saknar honom!!! Vill ha torsdagskväll NUUUUU!!!

Medans jag segar på FB så ligger Leego o l...

20100921307 (MMS)

Medans jag segar på FB så ligger Leego o lyssnar på sin favvolåt, The beach boys - Kokoma=) I morgon kommer faster Hanna hit o hälsar på, mys mys=) Snart tvättdax känner jag... Får vänta tilös sessan sover dock för hon tycker det e lika tråkigt att tvätta som jag... Men jag e tyst till skillnad från henne...;-)


Vi har världens underbaraste dotter!! <3

20100918292 (MMS)

Vi har världens underbaraste dotter!! <3


Middagsdax för oss vuxna, pasta me lax och...

20100918277 (MMS)

Middagsdax för oss vuxna, pasta me lax och räkor, mums! Der bästa av allt e dock glaset med rödvin som också ska förtäras! 10 månader sen sist.... Lördags mys idag=)


Nu sussar prinsessan sött o vi tittar på i...

20100915258 (MMS)

Nu sussar prinsessan sött o vi tittar på idol, härligt att se Malmö gör bort sig=) Imorgon börjar babe jobba=( Usch va tråkigt! Men snart e det helg o då e han hemma igen! Nästa vecka börjar babe me pappaledighet varje fredag, ska bli underbart me långhelg tillsammans! Plus två timmars sovmorgon på måndagar, lovely!


Redan tisdag!

Gud vad tiden går fort!!! Va heeelt slut igår så det blev inte så mycke gjort av någonting. Helgen tog alla krafter hos båda mig och Leego, så vi sov mest igår=)

Idag har vi varit hos bm. Snäckan Hade inte gått upp lika mycke nu... bara 140g, men eftersom hon gick upp så mycke första veckan så va det bra ändå=) Och nu e han 54cm, växt två hela cm=)

Nu har vi ätit middag, pasta me pastasås, mumma! Dock ingen stötte aptit, så det blev inte så mycke för min del... hoppas den kommer tillbaka snart... Kaffet satt gått efteråt iaf=)

Nu ligger sessan och sover hos pappa och vi tittar på "Bert", älskar den serien!!!

Underbara kommentarer;


"Vad gör du ditt äckliga snusk-äckel!?!?"

"You got glejsogon"
 

Nu ska jag vara en duktig mamma och fylla i boken vi fick av bm förra veckan. Och så ska jag fylla i det sista på blanketten till barnförsäkringen.

Efter en händelserik helg sover bebben hee...

20100913249 (MMS)

Efter en händelserik helg sover bebben heeeelt utmattad! Orkar inte uppdatera nu, utan det får bli imorgon!


Leego sitter o myser me Lennart efter en e...

20100911246 (MMS)

Leego sitter o myser me Lennart efter en efterlängted måltid=)


Då bär det av mot Kristianstad! Känns som ...

20100911241 (MMS)

Då bär det av mot Kristianstad! Känns som vi glömt hälften hemma bara... E ju endel som måste me nu när man har en bebis o tänka på me... Men mrn, allt löser sig! Nu ska vi göra stan!!!


Ändrade planer

Dagen blev inte riktigt som tänkt... ovanligt=S Blev ingen städning.... Alla tre däckade i sängen igen... Heeelt sjukt sleten! Iaf så fick vi prioritera att gå en runda till Ica för att införskaffa sig litta mysmat inför kvällen, massa godis o chips=) MUMMMS!!! Jag har ju inte så stor aptit nu efter förlossningen, måste börja äta lite mer enligt bm, så ikväll ska jag jävlari kränga=)

Sen fick vi lite besök ikväll av morfar Stefan o Anita=) Leego fick en jättefin overall och två mössor=) Mamma, Pappa o Leego blev jätteglada!



Våra mat och sovtider har inte varit riktigt som de ska idag... Vilket märktes på Leego... För första gången va hon riktigt ledsen ikväll... Väldigt förvånade va vi... det resulterade lite senare av två riktiga fontänspyor =( Stackaren har aldrig spytt riktigt innan, bara lite småuppstötningar, så hon va ju helt förstörd! Tror hon hade väldigt magont innan. Så kvällen slutade med ett skönt bad för Leego och en skön dusch för nerspydda mamma. Sen åkte pappa o Anita hem för att se på film och vår lilla familj förflyttade oss upp i sängen för mystid framför tvn=)

Nu ligger underbara bebis o sover i vagnen och vi tittar på "Pappas flicka" och snart e det dax för att gå ner i källaren och hänga upp tvätt (va tvungen och tvätta nerspydda handdukar och amningstrasor)



Imorgon blir det Kristianstad vid middagstid för lite fika me underbara Linda och Jacob, sen blir det middag o mys hos mamma och Lennart=)

Första natten i egen säng...

I natt har våran lilla prinsessa sovit i egen säng! Eller säng och säng, hon sov i sin vagn. Men gud vad skönt vi sov båda två! Har turen a att Leego äter kl 00, 05 och 08, där emellan sover hon som en stock=) Får hålla tummarna att det håller i sig bara=)



Idag står det städning på ovanvåningen på "to do" listan. Sen blir det Kristianstad imorgon o övernattning hos mormor o Lennart=)


Underbara bebis!

Längesen man skrev här, dock ska jag försöka ta tag i detta igen... Visserligen händer det inte så mycke äventyr i mitt liv nu, allt handlar om Leego så det kanske blir lite enformigt att läsa... det struntar jag visserligen i, för hon e det finaste som finns och e det ända jag tänker på just nu=)

Tänkte berätta om hela förlossningen, men just nu tittar vi på "Halv åtta hos mig", så det får bli en annan dag eftersom det nog tar lite tid=)

Idag har iaf vi haft vårat första möte med våran barnmorskan. Blev lite förvånad när det blev ett hembesök, visste inte att man gjorde sånt nuförtiden. Men det gick jättebra, en mysig lite tant blev det=)
Det visade sig att Leego har gått upp från 4100g i lördags till 4510g idag, tydligen en VÄLDIGT bra uppgång, lite förvånad blev bm allt. Men vad ska man säga Leego älskar att äta! Och att dessutom hon redan har tidsrutin på måltiderna va också något som förvånade bm. Dessutom tappade Leego navelklumpen i förrgår, annars brukar den sitta  i några veckor, men Leegos åkte efter 5 dagar, skönt tycker jag för den såg så fruktansvärt äcklig ut!

Nu ligger bebis o myser me sin underbara pappa, jag håller på att göra jordgubbspaj som ska förtäras nu till Idol... mummmms!!!