Nu ska jag bege mig ner till malm

1dc8aff344b253f6a4a80a611f07bbac.png

Kolla varifrån!


Härligt att börja dagen me 350 kg

0-4e48f562abe1d715f0a8a619f8b65b4e.png

Kolla varifrån!

Härligt att börja dagen me 350 kg tvätt... Dock skönt när det e rent sen, ska bli skönt när allting e klart här. Håller på att flytta runt saker i lägenheten så allt ska få plats. Ska till ikea o köpa lite förvarings utrymme, o så har vi hittat en soffa i bromölla möbelaffär som vi ska köpa, så ska nya projektern upp... Vi har en del att stå i... Men fan va bra allt kommer att bli!


Champagne o sallad, så firar dage

0-4e34d34da17d5a4fe40d647a2d837345.png

Kolla varifrån!

Champagne o sallad, så firar dagen eftersom jag FICK JOBBET! Så nu har vicki heltidsjobb, måndag till fredag, kunde fan inte blivit bättre, speciellt inte när jag sitter mittemot världens underbaraste människa, fan vad livet e bra! Fast man blir sviken av någon man trott man kunde lita på, skiter i vilket, jag mår ändå så jävla bra nu!


Lunch me favvo Heidi på favvo stä

0-3412bb91f95c6973f547f1a39cf79799.png

Kolla varifrån!

Lunch me favvo Heidi på favvo stället, böffhouse:* me love!


Hans säger att jag e världens bäs

0250205b0f1aa1b72d6df873baf2cf77.png

Kolla varifrån!

Hans säger att jag e världens bästa, så nu har jag bakat kanelbullar o malt kaffeböner o kokat kaffe så nu e det dax för fika:)


Så här glad e jag nu, fick precis

551396f05e55833ca783e75ba45d658a.png

Kolla varifrån!

Så här glad e jag nu, fick precis ett samtal... Intervjun igår va det tydligen inte bara jag som tyckte gick bra, så på måndag ska jag på ett andra möte o träffa kunden ifråga o mamman:) o så har vi fått svar ang. En lägenhet i limhamn:) ska dit o titta:)


bästa dagen

Då va denna dagen snart över... tror detta va lyckodagen faktiskt! Allt har gått så jävla bra idag, från att hitta parkering nära hemma (vilket man aldrig gör annars), till lyckad jobbintervju o visning i drömlägenheten :) Började dagen me att köra, märk KÖRA... Japp, ni läste rätt! Vicki körde bil ENSAM i Malmö.... utan att krocka till på köpet! Intervjun ägde rum mi Limhamn, allt kändes kanon, inget kunde gjorts bättre, så får jag inte jobbet så e det inte rätt jobb för mig :D

Sen bar det vidare till Malmbergs kvantum, eller va sjutton det heter, i Limhamn för att inhandla morgonens frukost, eftersom man inte har fungerade kyl så måste man handla varje dag...:( Men det va bara roligt att köra runder o låtsas att man hittar i Malmö.... Kom dock hem utan problem :) Kom hem till nybryggt kaffe o en underbar sambo-too-be. Käkade en mysig frulle ihop o traggade om hur jävla bra vi e, sen beslöt vi oss för att åka ner till stan o inhandla sushi porslin, vilket vi behöver till fredag då vi får fin besök ;D Så mysigt det va o gå o inhandla gemensamma saker ihop! så nu e vårat första gemensamma inköp avklarat:D Köpte oxå två muggar till, så nu har vi 6 st av mina favvo muggar ist för 4, alla älskar ju att dricka ur dom så vi behövde fler! Sen köpte jag en kofta på HM som jag hittade sist jag va i malmö, super mysig e den! Vi har även letat som idioter efter jävla sushi pinnar, dock förjäves, men idag, lyckodag som det e, så gick jag inom snabbt till en plock affär i malmö, o vad hittar jagm jo, såna matpinnar! perfekt! Bara där va dagen oslagbar!


Sen när vi kom hem blev det slänga sig i sängen o vila, båda e ju kassa så man sover ju inte så mycke på nätterna o kroppen e ju helt slut efter minsta ansträngning, sen va det dax att fixa iordning sig litta o hoppa in i bilen för att åka o kolla ( bara en parentes, nu står Hans i kallingar o sjunger, what what in my butt o dansar som ingen  annan....) på våran, förhoppningsvis, blivande lägenhet! 3,5 rum som e genomgående, två stora hallar varav en e typ ett helt rum me öppenspis, vårat sovrum, ett gästrum, en gäst toa, ett stort badrum, en klädkammare o ett stort walk.in safferi :D O nu e man ju hel såld på den, så nu håller ni alla tummarna för att vi får den, annars blir jag mycket ledsen! Vi ska dock ha hela lägenheten vit o sen en fondvägg i öppnaspisrummet, i den lilla öppnings saken som e på ena långsidan :D Man får till o me elda i spisen!!! Kan fan inte bli bättre!!!!!


Här e då de 3,5 genomgångsrummen, vårat sovrum e på andra sidan den mörka väggen, gästrummet e innanför den dörren som syns närmst på bilden


Lilla extradelen, samt ingången till gästrummet

Våran ena hall

Köket


Våran andra hall me öppenspis, inbyggnaden ska bli en fin fondvägg :D



Sen blev det maxi för att handla kvällsmat, eftersom man inte har kyl får man även köpa kvällsmat varje dag me... blev jättegod tonfisksallad me advokado, gurka, blandsallas, tomat, paprika o såklart, tonfisk o massa vitlöksbröd :D muuuuums!! O til det såklart pepsi max o alla vårans favorit, det röda vinet :D



O nu e det tv dax o lite mer vin o bara ta det lugnt o avsluta våran lyckodag i soffan o bara ha det så underbart tillsammans, titta på tv o snacka skit om alla idioter som finns, vist e liver härligt!

 


Nu har vi varit o shoppat vårt fö

5b1a3c92085d7c8398e04492bc103756.png

Kolla varifrån!

Nu har vi varit o shoppat vårt första gemensamma föremål, en hel sushi servis, en massa ljus o ytterliggare 2 BAMSE muggar:) o snart e det dax för visning av drömlägenheten! Intervjuen gick kanon i morse, till o me min första bilkörning i malmö stad, jag tror som sagt att jag kanske e bäst i hela världen;) me love you!


Va så skönt att komma hem till ba

0-188e228ea0fbd4ca01218887ec7db364.png

Kolla varifrån!

Va så skönt att komma hem till babe igår, jag behöver verkligen honom, han gör mig så lycklig! Just i skrivandes tid sitter vi på vårdcentralen, babe mår inte heller bra, han har varit dålig ett par veckor nu, så vi hoppas han får några piller så vi kan ligga i soffan ihop hela dagen o kolla på playa del sol! Mysigt mysigt! Hans e det bästa som finns, o han e bara min, jag mår så jävla bra när jag e me honom o snart e vi sambos!


Sitter på tåget till malmö nu. Kä

0-36f349b3a4f85b6041b22df7140f5658.png

Kolla varifrån!

Sitter på tåget till malmö nu. Kände att jag behövde komma bort lite. Mår dåligt just nu, illamående, huvudvärk o stressad. Behöver komma ifrån allt känner jag, så jag rymmer hem till bästa människan i hela världen! Tack heidi för pratstunden, det behövdes! Du e en ängel!


sjuk o känslig... stör ej

Sjukade mig från jobbet idag... första gången ever... känns konstigt! Mådde illa som fan vid middagstid... gick över lite efter jag hade käkat, men nu kommer det igen... huvudet snurrar... mår skit... men det jobbigaste e att jag blir så jävla känslig när jag e sjuk... tar allt så negativt... Just nu e jag i min lilla bubbla, ska slänga mig i sängen o gråta tills jag somnar... mår inte bra nu :(

Hemmafru är ett heltidsjobb...

Då hänger allt i torkrummet nu, så nu ska jag städa hade jag tänkt mig, har till 11,45 på mig, sen måste jag ta upp tvätten, duscha o sen jobba :D
Åker till malmö i morgon så jag måste städa innan dess, fär sen när vi kommer upp igen på fredag ska vi ha besök o bjuda på home made sushi, så där finns ingen tid för städning.... funderar på att låna mammas bil o sticka iväg o handla tillbehören redan i morgon, så vi slipper det på fredag... blir litta stressigt! Ska även köpa vårat nya sushi porslin i morgon... shit va jag fick fullt upp nu... jaja, shit happens ;)

Längtar som fan till onsdag nu... först o främst så e det intervju på morgonen, håller tummarna att det går bra! Sen har vi fått tid, 17.00, till visning på the dream apartment! Tydligen kommer jag börja gråta om vi inte får den, efter att vi sett den... 179 kvm, avlång, 5 rum, varav man kan öppna upp mellan 4 av dom så man ser igenom hela lägenheten om man står i sovrummet längst bort... VILL HA!!! Så för fan, håll tummarna för mig på onsdag, så jag får både jobb o lägenhet!


Kom på att det snart e dax för mig att börja packa så smått... får kicki ta över min lägenhet så flyttar liksom jag om 3 veckor... o jag e i malmö hela denna veckan, planer för hela helgen, nästa vecka e det naglar på måndagen, jobb o inflyttningsfest på lördagen, tvätt på söndaden, annars e det fan bara packa som gäller, sen blir det malmö på söndagen, spruta in på måndag, åka tillbaka till Kristianstad på torsdagen, sen stockholm på fredagen... sen e det flytt veckan efter.... shit va snabbt allt går... känns som om jag hjar endel att göra... :S

annars e allt så jävla bra! Jag mår kanon, dock litta förkyld... men annars e allt på topp! finns dock en människa som jag saknar väldigt mycke i mitt liv som jag ska försöka få tag på nu innan jag flyttar. vi har rätt mycke att prata om nu me tanke på att det va alldeles för längesen vi träffades... hoppas bara att hon har tid någon dag! Men efter det så e fan mitt liv på topp! Tror aldrig jag har mått så här bra! Tycker det e sjukt konstigt att jag inte stressar upp mig själv, eftersom jag ska flytta, har typ ingen tid att packa, inget jobb, har inte fått bekräftat än att Kicki får ta över min lägenhet, Gunnis har sprungit bort... igentligen e inget som det ska, men det gör inget för jag e så jävla lycklig o glad!






Då va man ensam igen... Älskling

4c49f7317fa3b7032975b056dff62301.png

Kolla varifrån!

Då va man ensam igen... Älskling har åkt till jobb, jag kan inte sova, gick för o se om tvättstugan va ledig, yes it was, så nu kl 7 ska jag tvätta:* igår blev det film, den nya fast and furious, skit bra! Nu ska jag ner o tvätta, uppdaterar senare:)


Älsklingens nya tatuering:*

0-2a52a43713f1e60421ad45fdba228b98.png

Kolla varifrån!

Älsklingens nya tatuering:*


Snart hemma! Kallt som fan ute, i

08da96c7d81c6d50494194ecf7fac495.png

Kolla varifrån!

Snart hemma! Kallt som fan ute, inte många grader varmt kan jag lova! Nu ska jag krypa ner i världens skönaste säng, me världens bästa man i, o sova ska jag göra kan jag lova!


suga av uteliggare, nöje eller äckligt...

Då va babe offentligt godkänd av mamma! Hon kallade honom för "sin nya svärson", så nu e han inne i familjen på riktigt. Mamma, Lennie o Hans, rött vin o en massa snack.... Helt plötsligt heter jag Ninna igen... kan väl ha hänt att de har pratat om mig... Men men, fick positiva sms av både mamma och babe så det har varit en lyckad kväll iaf. Mamma skriver " Hej mitt hjärta! Vad trevlig Hans är! Förstår att du är lär (kär)! Önskar dig lycka till av hela mitt hjärta. Kram mamma"


Hans skriver "Altså (alltså) Vixen VICKI!! Lägenheten på värnhemstorget 5an på 179 kvm.. Jag suger av en uteliggare för att få den!" Ja, vad säger man om detta...?!?! Visst, jag hittade den o vill me ha den... men varför i helvete ska man suga av en uteliggare för o få den?!?! För nöjes skull då eller, för jag tror ju inte att suga av någon uteliggare gör att man får förtur på lägenheten... :S Du e allt lite knas babe!

Lägenheten verkar faktiskt toppen, så vi ska ringa o boka tid för visning! Enplans på 179 kvm, 1 arbetsrum, typ 2 sovrum o typ 3 rum som går ihop som ett stort vardagsrum me matdel o en tv del o så, sjukt bra verkar den. Öppenspis, klädkammare, 2 toaletter bamse kök o stor walk-in- skafferi :D Dock bara på andra våningen, men vafan! Där ska ju va en stor balkong iaf :D

Nu e jag hemma om 1 timme, ska bli så jävla skönt! nattens sysslor e gjorda.... funderar på att gå ut o ta en cigg nu, då piggnar man ju till litta mer, e ju dock mörkrädd så man drar ju på det in tilldet sista...:S


Kommande vecka ser väl lite ut så här;

Måndag: Fika me jeanette o Freja, sen jobb
Tisdag; Åka till malmö, hälsa på pappa o Anita på kvällen
Onsdag; Arbetsintervju o antagligen träffa Frida.... o antagligen åka vilse... har inte riktigt koll på bussarna i malmö...
Torsdag; Antagligen springa runder i malmö city
Fredag; Åka till Kristianstad efter Hans slutat jobba, snabbhandla, bjuda mamma, Lennie, Jossan o Andreas på hemmagjord sushi, MUMS!
Lördag; Kalas, o sen ner till stugan i grilla me samma gäng som på fredagen
Söndag; Jobba 7 - 13, sen bara ta det lungt!

Sen ska jag boka in o träffa underbara Emelie, som jag lärde känna i USA, har pratat om det så länge nu, så nu sa vi att vi ska ta tag i det, hoppas vi hinner i veckan... Men jag flyttar ju snart ner dit ändå, så sen har vi all tid i världen :D

Om ett par timmar ska jag hjälpa min lilla extra familj att flytta, så jag hoppas på lite sömn när jag kommer hem...

Mer update när jag e fit for fight

Nakenbilder....

Då va det jobbenatt igen... lite tradigt me tankte på att babe sitter hemma hos mamma o Lennie o har det trevligt... hoppas jag iaf... Hade ju hellre varit o umgåtts me dem! Känns litta skumt att han e där utan mig... Hoppas de inte snackar en massa skit om mig, om mina dåliga vanor o kollar på de berömda "nakenbilderna" från bebis tiden, o pratar om alla pinsamheter man gjort.... usch, nu ska jag inte tänka på det mer... tur att babe har dåligt minne :P


Varför e det bara skit på tv på fredagar?!?!?! När fan ska kändisdjungeln sluta???? Jag HATAR det pissprogrammet! Jag vill ha film på tv på fredag o lördag kvällar, varför e det inte så längre?!?!?! bara en massa skit serier på alla kanalerna! ILLA!

Nu låter det som om jag e på dåligt humör... det e jag faktiskt inte :D Jag e glad o mår som en prinsessa, för jag e tillsammans, o snart sambo, me världens underbaraste! Det bästa som hänt mig kan jag lova! Längtar tills jag slutar i morgon o får krypa ner bredvid honom i sängen!!!

Sen ska han dock upp o hjälpa Heidi o Macke o flytta... Jag ska me hjälpa till när jag har sovit klart... om jag lyckas somna... Sen blir det hemmalagat igen :D sjukt stolt att jag har börjat laga mat till oss, slippa färdigmat... Sen blir det bia, tvåan till Män som hatar kvinnor.... Kan nog va bra :D

kör på litta mer update senare!

Då va det dax för babe att nåla s

366d1898f1981bc1660bb8c8d68ff39c.png

Kolla varifrån!

Då va det dax för babe att nåla sig:* lite nervös e han allt, men spelar cool precis som om han inte e rädd... Några timmar framför oss här nu, ciggen ligger o väntar bredvid mig, blir nog en o annan cigg... VILL ME TATUERA MIG! Måste komma på något att göra bara:(


Bamsefrukost uppslukad, frallor m

0-48ffea29668f74328858b0089ff69364.png

Kolla varifrån!

Bamsefrukost uppslukad, frallor me massa grönsaker o pålägg:* lovely! Ska antagligen på lägenhetsvisning i morgon... Cross my fingers! En BAMSESTOR! Fatta vilka sommarfester, bara terrassen e på 40 kvm... Takvåning o allt, hoppas!


Heidi loves pain, i love Hans:*

0-1bef54fabb826496efd2c568dc27d4f4.png

Kolla varifrån!

Heidi loves pain, i love Hans:*


Full? Nope, bara sjukt trött!

Nu e det segt!!! Ögonen går i kors... fan va tröttt jag e nu!!! Natten har gått fort o smidigt fram till halv fem... nu e det förjävligt, bara 3 timmar kvar... :S

Sen blir det hem o sova, sen kommer honey, då blir det en tur till Broby me Heidi, tattoo dax för henne :D lite avis e jag allt! Men jag har ju babe där, så det e ju mycke bättre ;) Sen blir det städ, tvätt o antagligen barn hämtning på dagis... fullt upp! Sen avrundas kvällen me mat, vin o tv... nice!





idag har jag gjort stan me Kicki, blev bara en snabbis där nere, sjukt tradigt centrum vi har! sen blidde det sushi, för mig o heidi, o subway, för kicki, hemma hos Heidi, sjukt nice! Sen va det hem i vila i 2 timmar, blev väl 1 timmes sömn, så det va skönt, sin gick man hit o här sitter jag nu... TRÖTT!!! Nu måste jag upp o göra något, annars dör jag nog!!!

Där hoppas jag att min röv ligger

173251bba3f3e227347f601a7fd1c26d.png

Kolla varifrån!

Där hoppas jag att min röv ligger i lä...:-S varför tvinga på henne en sån minimal klänning när man har en röv som en elefant?!?!


Kan hända att jag faktiskt e bäst!

Då va det frukost dax innan en tur me Kicki på stan... Vaknade av att en dolt nummer ringde... har mobilen på ljudlöst, men ibland vaknar jag av vibratorn... pallade inte svara, men beslutade mig för att gå upp.... 10 minuter ringde de igen... brukar inte svara på skyddade nummer... men va fän, jag svarade... o gissa! Sökte jobb vid fyra inatt... har redan fått tid till en intervju! Nu ska man ju inte ta ut något i förskott, men hur ofta får man ens ett svar när man söker jobb?!?!?! Omgående start va det oxå, passar mig perfekt eftersom det typ bara e nån vecka kvar på gamla jobbet :) Snabba pix!!! Men som sagt, inget e ju säkert, men det e iaf en bit på väg!





hur ser dagen ut då... som sagt, stan me Kicki, kanske sushi om hon kanske vill det... :D sen får jag väl städa lite kanske.... kan behövas... sen ska jag nog försöka sova lite innan jobb, somnade nog inte förens halv tio idag, så det blev inte många timmars sömn... 3,5 närmre bestämt... illa!


nej, nu ska jag försöka bli litta snygg o sen ska jag rusa

puss på er! specielt en......

Dagens bästa; 100 dagar till jula

0-325d3b3b2012445de5fb9b58b861d76b.png

Kolla varifrån!

Dagens bästa; 100 dagar till julafton:*nu vill jag hem o sova o drömma om lussebullar o babe:)


Patrick Swayze...

... Då har vi ännu en kändis som e död.... Den bästa filmen någonsin, Dirty Dansing! Bara 57 år gammal, mager som en tändsticka... cancer i bukspottskörteln... Fan, hoppas verkligen att man slipper sånt skit!


My second home...

Då har jag sökt tio jobb nu... inte illa :D har dock 3 till som ska sökas, 2 stycken ville ha ansökan på post, så det blir o skriva ut o skicka dit, o den sista ska man ringa direkt till, så hinner jag så ringer jag i morgon, GUD va jag e duktig!

Funderar på att gå ut o röka... har bara rökat en cigg o det va vid 23 tiden... rätt duktig därmed tycker jag, eller duktig o duktig... ska jag va ärlig så va det inte så gott o röka sist, så suget har liksom inte kommit, men nu har jag suttit framför datorn o fyllt i olika formulär i 2 timmar så ögonen går i kors, så jag måste nog ut i mörkret o ta ett bloss...


       Sigge 2 dagar gammal, dagen innan new York resan :D

          
Hahaha, danskarna, remember Kicki?!?!    

   
                             
                             Hit ska vi i maj babe!!!

   
Underbara Central Park! Efter 2 timmars pause i parken...



Kom på att jag inte har kört me varkens citat eller fräckisar på länge... har nog inga bra citat just nu, så det blir nog en fräckis... ska kolla runt lite...

Lille Pelle kommer till skolan på morgonen och frågar fröken:
- Kan man komma till himlen med benen före?
- Nej Pelle lille, det tror jag inte man kan.
- Det var konstigt fröken. För när jag kom hem från skolan igår så låg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek: Ohh gud, jag kommer! Ohh gud, jag kommer! Och jag tror faktiskt att hon hade gett sig iväg om inte brevbäraren hade legat ovanpå och hindrat henne.

HAHAHAHAHA!!!

Ett citat me... Behöver jag nämna källa?!!?!?!?!

"Bävernylon kliar alltid bäst på nykissade lakan"


I´m back

Då fungerar internet igen... lite från o till! Nu har vi kommit in i den sega perioden på natten, så kaffe va ett bra val för mig just nu, väldigt smarrigt... tror dock inte min mage mår så bra av kaffe just nu, har varit ( glöm inte att jag har varnat känsliga läsare ) väldigt gasig sista veckorna, o då snackar vi RIKTIGT gasig... jag brukar liksom inte fisa annars, sjukt jävla jobbbigt! Men men, på natten måste jag dricka kaffe, drack min första kopp kaffe klocken 22 idag... efterlängtat va det!


                     Så här sleten e jag... icke roligt alls!



Nattens energi, hoopas det funkar nu bara...

Blir så jävla frustrerad! Interne

25de79078caec96f424452f65f77e506.png

Kolla varifrån!

Blir så jävla frustrerad! Internet har lagt av... O jag som har typ 20 jävla jobbansökningar som ska iväg! När man äntligen tar tag i saken så krånglar det:( nja, jag e väl inte så sur på riktigt, men lite störigt e det! Sen fattar jag inte varför vissa folk måste trycka ner på andra hela tiden, skaffa ett eget jävla liv ist för o bry dig om det som bara sårar dig i slutändan! Va bara det jag ville få sagt...


Fick ett sms idag...

Kvinnors svenska i vardagen;

1. Ja = Nej
2. Nej = Ja
3. Kanske = Nej
4. Vi behöver = Jag vill ha
5. Jag e ledsen men... = Du kommer ångra
6.Vi behöver prata... = Nu har du ställt till det....
7. OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga!
8. Jag är inte alls arg = Klart jag ärr arg din idiot
9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

Männens svenska i vardagen;

1. Jag är hungrig = Jag är hungrig
2. Jag är sömnig = Jag är sömnig
3. Snygg klänning = Snygg urringning
4. Jag älskar dig = Jag vill knulla
5. Jag har tråkigt = Vill du knulla
6. Ska vi dansa? = Vill du knulla?
7. Kan jag ringa dig någon gång? = Vill du knulla?
8. Ska vi gå på bio? = Vill du knulla?
9. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du knulla?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög!

Inte konstigt det blir fel ibland....



HAHAHAHA, sjukt bra!!!

Svensk Kristianstads tjej

Nu vill jag se Svenska Hollywoodfruar, går dock inte eftersom jag e på jobb.... Får en massa sms om hur roligt det e.... o det har bara hållt på i en kvart!

   


Jag får nöja mig me Kändis djungeln ist, det sämsta programmet någonsin.... plus att msn typ inte fungerar!!!




O ingen mjölk finns det på jobb heller!!! Måttligt irriterad nu! Vill ha mjölk till mitt kaffe NU!!!!

Då va det dax för natttjänsten ig

5bef023e3a4afcdab978e4fa1c5a33df.png

Kolla varifrån!

Då va det dax för natttjänsten igen... Hålla sig vaken en hel natt e inte lätt, men eftersom jag e bäst så fixar jag det galant:* saknar babe sjukt mycke! Tur man jobbar natt nu dessa 2 nätter han e hemma, tror det hade blivit svårt o sova själv annars. Han får iaf lugna nätter nu, ingen som sparkar honom ur sängen:)


Handla bör man, annars dör man;)

4b3bdc8b15373da240e5dae3d8ac751e.png

Kolla varifrån!

Handla bör man, annars dör man;)


Efter du lång dusch o smink blev

0-237784edfeccd25a6ba746fe40fb1e28.png

Kolla varifrån!

Efter du lång dusch o smink blev det dax för min första cigg o smoothie, lovely! Blev lite ändrade planer, snabbis ner till stan o sen broby me heidi, hon ska äntligen boka tid nu:)


soffläge eller gemensam säng...?

Måndag morgon... ensam hemma... inte roligt alls. Men det blir bättre, ska ner på stan me Heidi o springa runder, har endel att göra känner jag... :S Sen ska det nog bli en kaffe me Kicki  me, va ju ett tag sen... kanske diskutera lite vad vi ska göra me sakerna i lägenheten o så... flyttar ju snart :D

    
Kör på dagens pyjamas istället för dagens underwear...

Kan hända att det blir separata sängar när vi flyttar ihop... har fått klagomål för inatt.. tydligen ligger jag o hoppar runder i sängen hela natten så stackarn har inte sovit någonting... synd för honom, jag har sovit jättebra!!! Så vi får väl se hur vi gör :P

  
                                      Saknar dig babe!


Igårkväll blev det godis, chips, pepsi max o film, underbart. Kollade även på den nya serien, royal pain, eller vad den hette... sjukt bra faktiskt! o idag börjar Svenska hollywood fruar... måste ju ses! "Jag lärde mig göra kaffe för nästan ett år sen... nu e jag expert" moahahaha, tradigt nog jobbar jag, så det blir att spela in eller något så jag kan se det fortast möjligt! synd bara att det bara e 4 avsnitt!

 

En anna tardigt sak, mycket tradig! E att jag måste lämna bort Gunvald... Hans e ju alergisk... Kommer dock inte sälga honom på blocket eller så, så e det någon som e intresserad av världens mysigaste, kelnaste kise så hör av er. Norskskogskatt, 1 år 13 december... Jag kan kastrera honom om så önskas... det viktiga e bara att han får det bra o att jag får häsla på honom!!!



Nu ska jag fixa till mig lite o sen iväg, ha en toppen dag alla!!!

                      
Lite oskärpt på morognen...      Tandläkaren på torsadg, måttligt roligt..


Mina fina blommor!!!

Världens underbaraste människa! S

0-59c9b2a4896f81493a24bb11ad5f1f64.png

Kolla varifrån!

Världens underbaraste människa! Saknar dig!!!


Förstå gången babe får hemmalagad

0-4f200ffb37bcff30ffc77384525222e2.png

Kolla varifrån!

Förstå gången babe får hemmalagad mat i kristianstad, känner att vi jag får göra något när han e så söt hela tiden!


Blev en tripp till jossan, andy o

0-26539592a6586194230500b17ae0c8b8.png

Kolla varifrån!

Blev en tripp till jossan, andy o sigge:) sigge va på måttligt bra humor...


finns det något bättre än min bab

-f4ee272722f9a969a928e7620aedb1c.png

Kolla varifrån!

finns det något bättre än min babe eller? När jag kom hem från jobb stod denna på köksbordet! Helt underbar e han!


Nu e vi på väg till papsen, Hans

7f48e587531a404c73dc3893b4e87de0.png

Kolla varifrån!

Nu e vi på väg till papsen, Hans debut me Rolsberga familjen:* ska nog gå bra. Blir bara en snabbis, jag ska ju hem o jobba sen:(


Då va det snart dax att köra mot

4adfc2a5f8f3bd97a4043547b300be85.png

Kolla varifrån!

Då va det snart dax att köra mot kristianstad. Packar mina saker, han e i duschen o ska packa sitt sen me, duktiga jag har diskat upp sen gårdagen:) uppdaterar senare:*


Sitter o kollar på fotboll igen..

0-173f42e8b5d5f68926de1d59822b7cce.png

Kolla varifrån!

Sitter o kollar på fotboll igen... Denna gången e det dock babe som spelar, han e ju så duktig, gjorde mål precis när jag tog fotot:* jag blir så stolt:) ska duscha nu, sen blir det godis, chips, idol o film, kvällen e räddad:)


Lite komiskt...

Jag har alltså mellan 100 och 170 läsare om dagen... Ändå e det bara 3 stycken som kommenterar inläggen... Kommentarer e alltid välkomna :D 

Morgon motion

Då har man varit flitig idag, skulle göra en snabbstädning i lägenheten.... men som alltid när jag ska "snabbstäda" ser man bara mer o mer skit... Slutade me att jag skrubbade kaklet i kök o badrum, skurade bakom knapparna på spisen, heter ju inte kanppar men jag vet inte vad det heter, de man reglarar värman på platterna o i ungen.... Han precis klart me allt innan babe kom hem... En riktigt duktig hemma fru om jag får säga det själv :D Man blev lite hungrig efter städningen... Dax för frukost/ lunch.... hmmm, vad äter man när man inte har en fungerande kyl eller frys... jo, vi köpte ju lite grönsaker för några dagarsen, gurka, tomat o paprika... kan ju alltid bli något. Skar upp gurkan o en tomat, tog den röda paprikan... helt geggig o full av vätska... gott... :S testade den gröna paprikan, den va fortfarande fin, så jag fick ta den, fast jag inte tycker om grön paprika, lite olja o pommeskrydda, sen va lunchen klar, den mättade iaf....



Ska ta en promenad ner till stan sen o möta upp babe där. Ska visa ett fint "sushi" porslin som jag vill köpa, han får ju dock kolla på det innan jag köper det, kanske inte så kul om han ogillar det eftersom vi snart flyttar ihop o då kommer använda det rätt mycke till alla våra sushi middagar :D Tror dock han tycker om det :)

Nu e Ellen på tv... pallla skrikande amerikaner... ska nog fortsätta me mitt EFFT maraton nu innan jag ska bege mig... ha en bra dag så får jag väl göra en update senare :D

P.S. I LOVE MY NEW LIPS D:S 

The new me!

Blev en liten inpulshandling idag... lite insprutade läppar, sjukt ball! älskar det! och det finns det en annan som gör me ;)



Och så lite till ego bilder.....moahahahaha :D

             

Sen blev det Net on Net o lämnade saken som inhandlades igår som inte fungerade, sen blev det On Off o köpte en ny, o denna fungerade, va jävligt skönt, så nu sitter två glada peroner i lägenheten o dricker kaffe:) Blev underbar sushi till kvällsmat, måste ju säga att man blivit lite mer kräsen efter den hemmagjorda sushin... det va faktiskt, tro det eller ej, den godaste sushin ever!

 
                                  som julafton för vissa :D

Nu nalkas Idol på storbildsTV äntligen, lovely!

Ser ni någon skillnad från förr o

0-31f54ccfc69a434206163ae86c1d0357.png

Kolla varifrån!

Ser ni någon skillnad från förr o nu?


Im om my way;)

131fdc7d9e6ae5844395a1c206eca15a.png

Kolla varifrån!

Im om my way;)


Drömmen!

Heeelt sjukt! Visning på den lägenheten alla drömmer om att ha, eller jag iaf!!! En stor 3a, 127 kvm, drottningtorget, två balkonger, öppet stort kök och tre bamse rum.... FATTA VA NICE!!! Kommer fan dö när jag kommer in där... Känns som om vi inte kan tacka nej om vi får den... Smakar det så kostar det, men det e det fan värt! ME LOVE!!! Honey, fatta va härligt det hade varit!!! Har för oss att där va walk-in-closet me där :D


Fick precis veta att vi fått svar

0-462df150b88fb71563fd28a9601a7d3e.png

Kolla varifrån!

Fick precis veta att vi fått svar på några av lägenheterna vi sökt, visning nalkas, så då tänkte jag att detta kanske e en turdag, så jag införskaffade mig en trisslott o hoppas på att vi blir rika nu:*


räkor, fotboll o pyjamas

Igår va det fotboll, som jag antar att ingen har missat. Körde inom Net On Net för o köpa nån konstig box så man kan kolla på tv kanaler via projektern, lite roligare me storbilds fotboll... dock blev en viss man på dåligt humör... kan ifs förstå honom, tydligen inte första gången som dom inte fungerar, tydligen va man tvungen o ha comhem för att ha den boxen... stod inget om det på internet! Så det blev fotboll på tjockTV, inte för att jag bryr mig, antar att han inte heller bryr sig me tanke på hur kass matchen va! Vi köpte räkor, vitlöksbaguetter o sånt som vi skulle käka till, lite myspys så... me gott röd vin, o visst va det järre mysigt, vi luktade lika gott båda två :D Men fotbollen.... va fan höll de på med, man blev ju fan irriterad på svenska spelarna, fast jag inte ens e fotbolls intresserad! sinnes! Sen blidde det idol... mycke bättre! Jag spänderade kvällen i mi nya fina pyjamas,sjukt skön!

   


nu ska jag ner till Kronprinsen o se om jag kan hitta lite frimärken till babe.... kan ju bli spännande... hoppas jag kommer hem igen =P


Ligger i soffan o sover till En F

6be3b08b7fe1051383a78d2560962c6d.png

Kolla varifrån!

Ligger i soffan o sover till En Fyra För Tre:* sjukt längesen man såg det, o tänka sig, Hans har alla säsongerna hemma, så igår startade mitt EFFT maraton:) Längtar till 12.10 ca, då kommer babe hem en snabbis, sen tillbaka till jobb, sen har jag möte 14.00:) som jag har längtat! Sen ska vi hälsa på pappa o mamma2 ikväll, får ju se om dom godkänner Hans som sambo till mig:*


Sitter nere på stan i malmö. Har

3d2489a50aa8bcf3d5af18e492a4174b.png

Kolla varifrån!

Sitter nere på stan i malmö. Har köpt en lite mat eftersom jag nog kommer sitta här ett tag... Ska nämligen försöka förstå mig på min nya mobil... Haha, lycka till till mig:* babe kom hem en ny mobil till mig för jag behöver en bättre kamera när jag mobilBloggar, kanske en pik att jag ska uppdatera oftare...:$ du e den bästa i hela världen o snart e vi sambos! Längtar!


kom o klappa min leopard

Sitter i soffan i min ensamhet... kollar på The voice o dricker kaffe... rätt mysigt fakiskt! Skönt o ta det lugnt ibland, ledig ända till lördag, så jävla nice! Jäkla tur att idol började igår, för då tog vi tag i att släpa fram tvn o koppla den, så nu kan jag kolla på tv på morgnarna me=D visserligen har jag äntligen lärt mig starta projektern o så, men tv e ju ändå ett måste på morgonen:D

Senare idag blir det stan för mig, Hans kommer dit efter jobb... känner att jag behöver en ny pyjamas, e ju fruktansvärt frösen på nätterna :S Nu sitter jag  me mina underbara raggisar o leoprd tunika, sjukt skönt! Känns lite tomt här hemma utan Hasse Banan.. men han kommer hem en snabbis på lunchen :D härligt ju!!!

   

Lägenhets letandet går väl sådär... har skrivit in oss hos olika hyresbolag nu... hittat endel fina lägenheter som man hoppas lite extra på... får se vad so, händer :D Jag flytar iaf hem till Hans i oktober... Kicki blev ju blåst på lägenheten hon skulle byta till, de ångrade sig...:S så nu ska hon ta över min ist, hon ska ju skjuta ut ungen den 22e oktober tror jag det va, så jag får ju flytta innan dess så hon har ett bra hem när hon kommer från BB... Tur att hon köper sofforna så man slipper släpa på dom! Hoppas bara att jag lyckas sälja mina andra möbler me nu bara!

Hade en sjukt akön dag igår... låg på soffan hela dan me täcke o kudde, hade viserligen ont i huvudet o så, så det behövdes, låg o halvsov fram till 15.. sjukt nice. Kollade på Rena Rama Rolf :D Underbart program!!!


Sushi o film

då var det måndag morgon igen... The voice på 5an... fan va veckorna går snabbt! Då var det äntligen dax denna veckan... på torsdag... maaaaaa, vad jag längtar!!! Ska bara fixa en grej först idag som kanske ger oanade ändringar i planeringen.... :S Så på torsdag vet jag vilken dag jag ska flytta på, o det ska bli så jävla skönt! Har två tjejer soms ka kolla min lägenhet nästa helg, hoppas på att någon av dom vill köpa me möblerna... har fått fler intresse anmälningar på den så det ska nog gå bra, vill ju bli av me den så fort som möjligt! O mamma, eftersom Jossan ska få en dator i julklapp vill jag ha en latte maskin! Bara så du vet ;) o den nya tvn me... när vi får våran lägenhet :D

Nu har jag ångstädat mina soffor, väldigt roligt faktiskt!!! Blir nog skitbra! Skulle igentligen tvätta me idag, så när Hans körde tilll malmö vid sex i morse gick jag ner till tvättstugan o skulle se om den va ledig mellan 7-12... visst va den ledig... men då står det en jävla lapp "Tvättstugan avstängd from 7/9 fm" Jaha! vad ska jag nu göra då?!?!?! Jag åker ju till malmö efter jobb ikväll o stannar till lördag, då e det jobb tilll 21,30, sen ska ju tjejerna antagligen komma på söndag o kolla på lägenheten o sen jobbar jag hela nästa vecka! Sjukt störigt! Men jag bokade nästa onsdag iaf så får jag se om jag hinner tvätta då...

Helgen har varit jättemysig, dock har jag jobbat hela helgen, men jag har ju haft världens bästa sällskap här hemma ju! Vi gjorde ju suhi i fredags.... godare sushi har jag fan aldrig ätit! alla tyckte den va skitgod, o jag o Hans va ju måttligt malliga! Fattar inte hur folk kan säga att det e så svårt att rulla sushi, gick ju hur bra som helst från första början ju! Sånt sjukt bra teamwork vi hade i köket! Vi e klart bäst! Så nu har jag fått en massa själv inbjudningar till sushi middag från en massa människor :D

       

   



Lördag... hmmm... Där hände väl inte så mycke... Jobbade hela dagen.. kom hem vid nio hoppade i dushen o så kom Hans hem efter en fotbollskväll hos Heidi o Macke=) Blev film i soffan, The real girl (tror jag den hette), så jävla rolig!!!  Starkt rekomenderad av mig! Sen blev det sängen, dock väldigt sent, vid ett tror jag... svårt o sova... blev kanske 2 timmars sömn, upp till jobb klockan sju... väldigt trött o seg hela dagen! Slutade tre, åkte hem, vilade lite, väl behövligt! Sen bar det iväg till Heidi på fika, lite Victoria secret show, sen hem o film igen, The electric Mist, mycke bra film!
Va meningen att Hans skulle hem sen efter filmen... Blev dock inte så :D Så vi åkte till Maxi, handlade kvällsmat o snacks o satte oss o kollade på en till film, The ninth gate, mamma ska se det, du kommer älska den! Väldigt bra va den faktiskt! Så skönt att han stannade en natt till! Sen åker jag hem till honom ikväll igen, lovely!!!


Mina nya fina underbara stövlar från min babe! Så jävla snygga! Bara mitt fotont försvinner snart så jag kan börja använda dom!!!!

11 timmar kvar....

... tills du kommer=D öängtar som fan! Än så länge har natten gått väldigt fort, hade sällskap av Linda till kl 2 o efter det tömdes diskmaskinen o fylldes upp igen efter fyra satser choklad- och bananmuffins =) Jag kommer fan bli bästa sambo/mamma någonsin! Trodde liksom inte jag kunde baka, men när man jobbar natt så lär man sig fan sånt! Lagom kladdiga kladd muffins, o så blev det light bananmuffins.... dock inte med vilje, utan jag räknade fel på margarinet me gramen, så det blev 150 gram margarin istället för 300... så det e inte för att jag tycker alla på jobbet e feta, utan för att jag gjorde fel.... nog första o sista gången jag erkänner att jag gjort fel, ta till vara på detta ögonblicket! Dock blev bananmuffinsen me jättegoda, ska nog inte ha mer smör i ändå!

Idag har jag varit på Willys me Heidi. Där inhandlades en massa skit till sushin som ska göras i morgon, fan va kul det ska bli! Tror jag äger på att rulla sushi faktiskt, tror det kommer bli kanon fint o kanon gott.... våga fan inte säga något annat när ni äter dom! Blir tydligen champange också... sitter ju aldrig fel, mums! E dock lite nervös o nyfiken över överraskningen som jag tydligen ska få i morgon... Han skulle tydligen fixa en något till mig innan han kör upp till Kristianstad i morgon... så jävla nyfiken e jag!!! Du skulle aldrig berättat det ju!!!

Honey kommer vid två i morgon, sen blir det stan. Ska fixa naglarna 15,00 o sen ska vi gå till nån jävla tai affär o köpa såna "matta" eller va det heter som man rullar sushin me... Får vi fan inte glömma! Sen blir det väl förbereda lite för kvällen, ta det lugnt o bara ha det bäst! Kan hända att det blir endel pussar me... Sen kommer Heidi o Macke o ska käka.... Kommer bli jätte mysigt tror jag:)

Lördag... sova fram till 12... hoppas jag på iaf... Sen blir det jobb mellan 13.00-21.30, sen blir det hem till Heidi o vänta på att fotbollen slutar, sen tar jag me mig babe hem o tar det lugnt, ska ju jobba 8-16 på söndag... lång helg! Skulle igentligem på fest hos en kollega på lördag, men jag kände att jag måste ta allt jobb jag kan få nu innan de slutar me vikarier... Tråkigt att jag inte kan komma, kommer nog bli skitkul :( Får ta igen det någon annan gång!

bluetoothen cpar sig, sjukt störigt, får inte in några bilder till datorn... !!!!

Nu ska jag kolla lite lägenheter


Maaaaat.....

Uppdatera.... hmmm..... vet inte vad jag ska skriva..... kommer inte ihåg vad jag skrev sist, pallar inte läsa igenom det =S Shit va trött jag e, nu sitter jag typ o äter för att inte somna.... Känns mottligt roligt, men vad ska man göra, visserligen e det knäckebröd o makrill, så det e ju inte jättefarligt, men så här kan det ju inte fortsätta.... kom på att jag inte har druckit kaffe än... kanske skulle testa med det...

Jaha, sista tiden... jag har varit hos världens bästa kille i hela världen nu i ett par dagar.... kändes tugnt att åka därifrån idag... fick en bra avslutning me sushi iaf innan jag åkte:D Känns sjukt konstigt att man kan sakna en människa så här mycke efter bara ett par timmar... snacka om seperationsångest när jag blev upp hämtad på stan idag, ett par timmar innan jag skulle hem... vill ju bara stanna! Allt känns så jävla bra och jag e så fruktansvärt kär o jag vill inte vara utan honom mer nu! Så håll i er.... vi ska flytta ihop... Visst e det tidigt, men va fan, vi har ju bott ihop sen vi träffades.... 3 nätter utan varandra liksom... vi vet vad vi vill ha o då e det fan bara att go for it! Så vi har sökt lägenheter i Malmö nu.... håller tummarna för en speciel.... dock behöver vi en massa möbler om vi får den.... fast alla  e ju stora så det behöver vi ju ändå... :S Så nu ska jag bli av med min lägenhet... vet att många e intresserade... dock så har personer som vill köpa loss mina möbler förtur... de e ju bara 6 månader gamla så det e fan inte mycke... det ända som ska me e sakerna i sovrummet o mina köksgrejor... så e ni intresserade så hör av er!

Fan, sen vi åt sushi idag så har min magen varit stenhård.... o svullen, sjukt jobbigt! o det blir fan ine bättre av att man sitter här o käkar... åt fruktsallad i början av kvällen... varför trycker man i sig så mycke, shit va ont i magen jag fick!

Håller på att kolla upp sushi recept... på fredag blir det skumpa o hemma gjord sushi på bokvägen 9c... blir väl en lite dubbeldejt, ovanligt...., me mig, babe, Heidi och Macke... kommer bli jätte mysigt, så i morgon ska jag göra en massa ärenden på stan OCH köpa sushi redskap o sånt ris o skit, kommer fan bli skitkul! Känns bra att vi ändrade planerna om att gå ut... ibland e det fan skönt o bara va o ta det lugnt, känner att jag behöver va hemma o sova lite me, har kommit in i en sömnlös period igen... men nu e det lite bättre, nu  e det ju för att jag inte kan sluta att titta på Honey, han e ju så jävla underbar, han e värd varenda sömnlös timme jag tillbringar i sängen, dock får jag lida för det själv... som typ nu!

Så i natt jabbar jag, i morgon natt jobbar jag, sen kommer babe på fredag efter jobb, sen blir det sushi, sen jobb på lördag dag/kväll o sen jobb söndag morgon igen... lång helg! Sen jobb på måndag o kanske tisdag, sen blir det Malmö igen :D Har sagt att vi ska åka o hälsa på pappa o anita i veckan me, kul att se dom, man träffar ju inte dom så mycke nu för tiden liksom...


Btw, har lyckts gå ner 4 kg nu:D så nu återstår det bara 10 till... jaja, försöka kan man... men 5 till iaf, men jag hoppas på 10... håller tummarna att jag e fin till nyår iaf!

kommer nog upp lite bilder ifrån helgen om det inte börjar krångla nu...


Nya favoriter, dock en aning hög klack o lite dyra för min plånbok :(


                  From Flab To Fab... 2007 vr 2009

               ... en viss förbättring måste jag nog säga...

                
E det bara jag eller ser jag väldigt maskulim ut utan smink?!?!


                             
Måttligt road av att bli lämnad ensam kl 6 på morgonen...




Hoppas på en massa bilder från våran sushi kväll på fredag =D

ha det bäst, snart hem o sova!!!